Nosaltres

Chatarreria en barcelona
Tenim el plaer de presentar-los Chatarrerías Barcelona una nova manera d'entendre el món del reciclatge. Partint dels ferrovellers tradicionals de tota la vida, i després de més de trenta anys en el sector amb la nostra empresa Recuperacions J.Capel. Evolucionem cap a un concepte més global del reciclatge en un sentit el més ampli possible, intentant donar ajuda als qui han estat sempre en la primera línia d'aquesta activitat i presentem la nostra nova empresa Chatarrerías Barcelona.
En Chatarrerías Barcelona treballem per a cuidar el planeta per al futur dels nostres fills; per a preservar productes naturals tan importants com l'aigua, la fusta i els minerals.


Chatarrerías Barcelona, neix amb el propòsit de reciclar el màxim de materials, generant un aprofitament el més ampli possible de productes, sense perdre de vista que vivim en un planeta limitat i cada vegada més reduït. Volem seguir, ajudant a fer un món amb un futur millor, i el més sostenible possible. El nostre procés suposa un estalvi d'energia i evita la contaminació, disminuint el volum final de residus. A més dels articles comunament adquirits pel sector metalls fèrrics i no fèrrics, ferro,  paper, cartó, alumini, coure milberry, plom, acer inoxidable, metall, llautó, cable, calderí de coure, calamina, estany, zinc, etc…..  en general, a mesura que anem creixent i adaptant-nos, volem innovar en anar comprant, gradualment, articles que ara com ara  només es recullen en determinats cercles, com a roba usada, plàstics, sabates, joguines, i altres. El nostre valor afegit és la serietat, honradesa i rigorositat dels nostres processos i procediments en Chatarrerías Barcelona ha consolidat una reputació que aferma proveïdors, fideliza clients i reforça vincles i aliances amb la resta d'agents de la nostra comunitat de treball. L'equipament tècnic, la professionalitat en la separació de residus, l'eficient gestió, un tracte atent i molt cordial, amb unes condicions de “pagament al comptat” marquen la diferència... 

Chatarrerías Barcelona, genera una font d'ingressos per a moltes famílies.


Als nostres clients… GRÀCIES PER CONFIAR EN NOSALTRES.
Als nostres clients potencials….ESPEREM COMPTAR AMB VOSALTRES DIA A DIA.
Als nostres proveïdors… SENSE VOSALTRES NO L'HUBIESEMOS ACONSEGUIT.
Contacta
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Enviar
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat